<--Takaisin koukkusivulle

Kipukoukku - Kokemuksia koukusta
  [ Etusivu | Kirjoita ]      [1 to 2 of 2]
 
[ 2010-03-02 11:18 AM ] Terveyslähetti 
Tässä olisi alkua vinkkinurkalle.
Kirjoita kokemuksiasi Kipukoukusta, siitä hyötyy kaikki.

Mielipiteitä ja kokemuksia Kipukoukusta.


Kokemusta on
(Vierailija)
Viestejä: -

Yksinkertainen ja toimiva

Olen kokeillut, tosi hyvä vempele! Ei tarvi käyttää voimaa vaan voi rennosti hieroa ja painella, pääsee syvälle lihakseen. Suosittelen.

-----------------------------

migreeni ongelmainen
(Vierailija)
Viestejä: -

oma koukkuni maksoi 49€, ei kaduta enään

Olihan se melkein 50€ mutta ei ole kyllä kaduttanut.. Suosittelen muillekin, varsinkin päänsäryistä ja migreeneistä kärsiville. Omat migreenikohtaukseni ovat vähentyneet jo puoleen. Mutta, jos kokeilette aloittakaa koukutus varoen!!

-------------------------

migreenistä kärsivä
(Vierailija)


Viestejä: -
Itselläni auttaa migreenikohtauksen ollessa tulossa tai päällä tietyn pisteen painaminen toisen lavan takaa.Tähän mennessä olen käyttänyt siihen yöpöytäni laatikon nuppia, sillä se on sopivalla korkeudella kun istun lattialle :) Voisin kuitenkin vakavasti harkita tuota koukkua, ei koskaan tullut mieleenkään että tuohon on kehitetty fiksu apulaitekin! Eli en todellakaan sano että huuhaata.

Ja sille joka sanoo että liikunta auttaa: auttaahan se ennaltaehkäisemään, mutta valitettavasti joillekin se migreeni iskee ennaltaehkäisee miten paljon tahansa. Migreeni ei yksiselitteisesti johdu yläkropan jumituksista vaan esimerkiksi itselleni iskee takuuvarmasti migreeni aina ennen kuukautisia.

--------------

koukuttaja
(Vierailija)
Viestejä: -

Tulin tänne etusivun artikkelin ohjaamana. Ostin oman kipukoukkuni messuilta, kun sattui tulemaan vastaan ja sattui olemaan sitä löysää rahaa.

Tätä kehtaa käyttää töissä. Tiedän, että liikunnan harrastaminen tekisi hyvää, mutta nyt alkaa ne selitykset... pienet lapset, päätetyöskentelyä päivät... Töissä on aikaa luudanvarrelle ja kipukoukulle. Kerran päivässä kun muistaa nousta verryttelemään.

Harmi, kun määrärahat vei sen komean taukojumppaa vetäneen kaverin...

------------------

Viestit: 1913
Paikkakunta: Espoo

Hankin tämmöisen itsekin hiljattain ja huh sentään, kyllä sillä aika eetvartin tuskallisiin solmuihin pääsee käsiksi. Sain tällä "keuhkot kipeiksi", eli kun ulompien lapaluiden ympärillä olevien selkälihasten jännitykset hellittivät, ne siirtyivät sisemmäs. Ja tänä aamuna hengittäminen sattui ja luulin sitä keuhkoputkentulehdukseksi kunnes tajusin että kyseessä on lihas- eikä keuhkokipu. Seuraavassa sessiossa pääsen varmaan jo syvemmälle ja saan tämän "sipulin" kuorittua kerros kerrallaan.

Kyllä, hintava vimpula, mutta tuetaan nys suomalaista työllisyyttä vaikka sitten. Laskisin huoltotoimenpiteeksi myös rasvaamisen, sillä tämä yksilö ainakin natisee ärsyttävästi käytössä vaikka nivel jämäkästi pysyykin paikoillaan.

---------------------


Viestit: 1913
Paikkakunta: Espoo

Jees, kekkasin tässä koukkua käytellessäni uuden tekniikan jolla olkapäät ja kädet pysyvät rennompina: istun sohvalle, laitan koukun sopivaan kohtaan, ja sitten nojaan selkänojaa / sohvatyynyä vasten niin että koukku on siinä selän ja selkänojan välissä. Näin koukku painuu kipeään kohtaan ilman käsillä pakottamista. Samalla voi kiehnätä hieman sivusuunnassa ja pyöritellä koukkua kevyesti. Sillä tavalla pääsee muuten syvälle, ohhoh!
[ 2009-08-12 08:08 AM ] Vilho Pääkkönen, from Järvenpää 
”Osta poika kipukoukku” huuteli torikauppias Juhani Palmu vappuaattona 2006 Järvenpään torilla. Hän kai näki että olin niskavaivaisen näköinen.

Katselin vähän epäröiden ja ”nenänvartta” pitkin sitä mielestäni turhanpäiväisen näköistä vekotinta, mutta aikani arveltuani ajattelin että ostan sen. – Voinhan kokeilla vielä tätäkin mainostemppua.

Kun vuosikymmenien ajan olen syönyt kilomäärin erilaisia särkylääkkeitä ja silti niska-hartiaseutu on edelleen jumissa ja kipujen takia kotirauhakin kärsii kun olen vihainen.

Hierojakäynnit ovat lievittäneet oloa jonkin verran, mutta siellä pitäisi kulkea jatkuvasti ja eläkerahat hupenee kovaa vauhtia, että mitä tehdä?

Ostokseni lopputulos oli ällistyttävä ja minun kohdallani täysin uskomaton, kun elinkautiseksi luulemani vaiva hävisi muutaman TV-illan jälkeen, jolloin katselin ohjelmia ja hoitelin koukun kanssa lähes huomaamatta vaivojani hartia, - niska ja selkäalueilta painellen kipukohtia.

Nyt on kulunut yli vuosi ostoksestani ja sen jälkeen en ole syönyt yhtäkään särkytablettia ja mihinkään matkoilleni en lähde ilman koukkuani, jota ennakkoon aliarvioin.
[ Etusivu | Kirjoita ]      [1 to 2 of 2]